keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lähtölaskenta rugbykiertueelle alkakoon!

Ihan kohta kerään kamat kasaan ja lähden kentälle. Kohteena on Luxemburg ja seurana yliopiston rugbyjoukkue. Minun lisäkseni reissuun lähtee ainoastaan kaksi fuksia, ja nyt vähän pelottaa. Ja kuulemma ihan syystä. Rugbyreissu on kumminkin aina rugbyreissu. Tiedän ainoastaan, että meillä jossain vaiheessa reissua on ihan oikea peli. Muuten homma kai lähtee rullaamaan aika hyvin siitä, kun lentokentällä tilataan ensimmäiset oluet.

Jätän suosiolla kameran kotiin, koska todennäköisyydet ovat hyvät että sille muuten käy huonosti reissussa. Opiskelukirjat- ne jäävät tottakai myös. Toisaalta helppo päättää, kun otamme matkaan pelkät käsimatkatavarat. Ei sinne reppuun kauheasti isoa kameraa tai kirjoja mahdu.

Viime päivät ovat olleet käytännössä lomailua: viimeinen kunnon luento minulla oli viikko sitten tiistaina, torstaina palautin viimeisen esseen ja nyt onkin melkein kuukausi aikaa ensimmäiseen tenttiin. School's out for summer! Sää on ollut todella poikkeuksellisen lämmin, kaikki ennätykset ovat menneet rikki. Eilenkin vietin kirjan kanssa aikaa kirjaston edessä olevalla nurmialueella -t-paidassa ja shortseissa. Huonomminkin voisi olla.

Kämppä täällä on ollut melko tyhjä kun monet ovat valuneet kotipaikkakunnilleen tai lähteneet reissaamaan. Jenkit totta kai tykkäävät kierrellä Eurooppaa tilaisuuden tullen. Pari kämppistä lähti myös Teneriffalle viikoksi ruskettumaan. Nyt kun minäkin lähden tänne jää vain kaksi kämppistä lukemaan tentteihin. Tavallaan tosi surullista, kun kaikki ovat poissa, mutta välillä on hyvä pitää tauko ja hengähtää.

Jep, nyt tosiaan laitan kamat kasaan ja lähden sinne kentälle...

1 kommentti: