lauantai 10. syyskuuta 2011

Let´s be a good family!

En ole enää yksin! Mulla on nyt mahtava bulgarialainen kämppis Cvetilena. Mulla on sellai kutina, että me tullaan täällä varsin hyvin toimeen tämä vuosi, vaikka eihän mulla sinänsä ollut mitään pelkotiloja tulevan suhteen. Nyt tosiaan alkaa olla homma hanskassa.

Tämäkin päivä saatiin ainakin tähän mennessä käytettyä massiiviseen shoppaukseen. Puntakaupasta tarttui mukaan kaikkea tarpeellista, ja aika hyvänmakuisia muffinsseja. Nami nami. Hankin myös ne juoksulenkkarit, nehän oli myös aika korkealla hankittavien asioiden listalla. Ykkönen oli ehkä sittenkin world cup -rugbypallo, ja sekin mulla nyt on.

Syötiin lounasta pubissa, ja ruoka oli tosiaan ihan oikeaa pubiruokaa. Vegemakkarat perunamuusilla mielenkiintoisessa mustassa kastikkeessa. English mustardin kanssa ne oli oikein hyviä, nehän maistui silloin lähinnä sille sinapille. Eikä kastikkeessa tai muussakaan varsinaisesti ollut mitään vikaa, makkarat vaan oli vähän kuivia. Mutta kuten todettiin, ruuan sijaan on ehkä kautta historian panostettu pintteihin, eli ei valittamista :D Kyllä mä täällä ihan hyvin viihdyn, pubissa on mukavan rento ilmapiiri, kulttimeininkiä. Eli tässä kuva safkoista... Vähän jännältä näyttää kieltämättä :P




Näin poseeraamme Cvetin kanssa huoneessa... Näytänpä vähän vajaalta.


Hyvien uutisten virta jatkaa kulkuaan... Käytiin tässä välissä keittiössä tapaamassa kaikkia muita täällä asuvia ja kuulemassa, että keittiöbileitä ei saa pitää 23 jälkeen illalla. Mutta että meidän Senior Resident Larry ei aio siitä valittaa, ellei joku muu valita ensin. Huoneilla 6-12 on sama keittiö, ja sitten tää tokaa vuotta opiskeleva Senior Resident auttaa meitä hellin kätösin, jos ongelmia ilmaantuu.

Tänään on white t-shirt party ja new residents party, mutta white t-shirt on ilmeisesti se, jonne kannattaa mennä. Ja kyseessä ei siis ole wet t-shirt party, kuten ensin kuulin. Sääli... No joo, eiköhän tääkin tuu olemaan ihan siistiä :D

Positiivista on ehkä se, että kaikkien täällä asuvien puheesta saa varsin hyvin selvää. Tai negatiivista sinänsä, koska siinä olisi varmaan hyvä tilaisuus opetella ymmärtämään tän kaupungin puhetapaa. Samaa keittiötä mun kanssani käyttää kaksi saksalaista, joilla kummatkin ovat asuneet jenkeissä ja toinen myös Etelä-Afrikassa, ja loput on jostain pienemmistä paikoista Skoteissa. Yksi on Invernessestä, muita en muista. Ja Larry muistaakseni Liettuasta.

Mutta joo, olkaamme siis hyvä perhe. Lallalaa.

2 kommenttia:

  1. kivoja ulkomaalaisia, oon kateellinen :P
    Cveti näyttää kivalta, kaikki kaks bulgarialaista jotka oon koskaan tavannu oli tosi mukavia (vaikkakin huonoja pitämään yhteyttä) mikä on siis hyvä merkki :)
    joo ja et ole yksin, kun luin tätä mäkin kelasin ensin että white t-shirt party olis wet t-shirt party :D

    VastaaPoista
  2. White T-shirt partyn idea on se, että kaikki kirjoittelee nimikirjaimiaan, puhelinnumeroitaa, hävyttömyyksiä ja kivoja juttuja toisten paitoihin. Vaahtobileet ja värinroiskimisbileet on luvassa loppuviikosta, kyllä näitä konsepteja tuntuu riittävän :D
    -Marikki

    VastaaPoista