maanantai 12. syyskuuta 2011

Tylypahka vai prinsessalinna?

Eilen kävin ensimmäistä kertaa yliopistorakennuksella kävelyllä. Asun tosiaan ihan kampuksen vieressä, mutta lähelle oli aiemmin jostain syystä pitkä matka. Ympäristöhän on olennainen osa opiskelumotivaatiota ja kaikkea muuta... Mun mielestä tämä yliopisto saa todellakin poinstit siitä, että historian lehdet havisevat taustalla. Nojoo. Juhlasalissa oli ilmeisesti meneillään hääjuhlat, ei mikään huono paikka juhlia.

Yliopiston päärakennuksen vieressä on myös puisto, jossa kävin lenkillä. Vähän ikävä juosta asfaltilla, eikä puisto ole kovin iso, mutta kaunista siellä on. Kiva juosta joen rantaa. Ja lenkkeilyyn tää mesta sopii varsin hyvin, hengittäminen on helppoa, kun ilmassa on aina riittävästi kosteutta. Kun on lähdössä ulos, oletus on joka tapauksessa se, että siellä tihuttaa. Mitään kaatosateita ei kuitenkaan ole vielä ollut, eikä pieni ilmankosteus haittaa. Ainakaan vielä.


Koulu.

Näkymä päärakennuksen takapihalta.



Olin ajatellut käydä lenkin jälkeen kaupassa ja laittaa ruokaa, mutta ei, jäinkin keittiöön juomaan viiniä kämppäkavereiden kanssa. Sitten kahden pubin kautta opiskelijabileisiin. Hyvä ilta, näitä tulee varmaan ihan reippaasti lisää...

2 kommenttia:

  1. Tuntuu tuo opiskelijaelämä olevan samanlaista kaikkialla maailmassa

    VastaaPoista
  2. ten points to Gryffindor..

    VastaaPoista