lauantai 1. lokakuuta 2011

Arki saapui opiskelijakämppään

Vihdoin alkaa tuntua siltä, että asiat, aikataulut ja roolit alkaa asettua paikoilleen. Meillä on kämpässä vähän ryhmittynyt porukka niihin, jotka haluavat käyttää kaikki rahansa Queen Margaret Unionin shotteihin, energiajuomamikseihin ja Jack Daniels and coke-yhdistelmiin, ja niihin, jotka arvostavat rauhallisia elokuvailtoja ja hengailua. Meillä on kämpässä kaksi keittiötä. Toinen niistä on profiloitunut aloittelukeittiöksi, toisessa leivotaan ja tehdään kunnon ruokaa. Systeemi toimii oikein hyvin, kun seuran ja illan ohjelman voi valita fiiliksen mukaan.

Huono ruoka oli oikeastaan melko turha pelko tänne tullessa, mutta tottakai sitä mietti, kun kyseessä on Britannia. Okei, nyt on alkanut tehdä mieli ruisleipää, mutta kyllä täällä on paljon hirveen hyviä safkoja. Juustot. Cookies. Brownies. Ja ranskalaiset. Niistä tulee todella hyviä, kun ne kypsentää itse uunissa. Ehkä siksi, että täällä on tajuttu lisätä pakasteranskalaisiin rasvaa. Ja potato waffles on parasta, mitä perunan ja rasvan sekoittamisella voi saada aikaan. Ne on käytännössä vohvelin muotoisia ranskalaisia, eli äärimmäisen käteviä. Jos ei jaksa lämmittää uunia, niistä tulee todella hyviä myös leivänpaahtimessa. Olen myös alkanut tykätä paikallisista kasvismakkaroista, uskokaa tai älkää.

Tältä näyttää viikko-ohjelma: mulla on nyt rugbytreenit ma to, tankotanssitreenit ti, tiistaisin myös Quids eli punnan juomat Queen Margaret eli QM unionilla. Perjantaisin Cheesy pop, eli loistavat bileet QM:llä. Muinakin iltoina voi tietysti lähteä baariin, mutta silloin paikan voi valita vapaammin. Viikonloppuisin ja keskiviikkoisin alkaa olla pelejä ensi viikosta lähtien. Toimii. Vielä kun pääsisi siihen opiskelurutiiniin, että oikeasti myös opiskelisin. Mulla on melkoisesti luettavaa vielä viikonlopun (lue: tämän yön ja huomisillan aikana) aikana. Saa nähdä, kuinka pitkälle pääsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti